BOSS BC-1X Bass Compression Pedal
BOSS BC-1X Bass Compression Pedal
BOSS BC-1X Bass Compression Pedal

BOSS BC-1X Bass Compression Pedal

Artnr: IDS0047289

Lagerstatus / Leverans info

store

Finns i butikslager.

local_shipping

Leveranstid ca 1-3 vardagar.

Boss

2800 kr

2390 kr/st

Intelligent multibandkompression för dynamiska basister

Utrustad med spjutspetsteknologi från BOSS, presterar BC-1X Bass Comp långt mer än konventionella kompressorpedaler. Denna premiumpedal ger professionell multibandkompression som styrs av en intelligent krets som gör det enkelt att ställa in naturliga ljud för alla spelstilar. Den avancerade designen svarar på olika dynamik och frekvensområden och ger perfekt mängd kompression i realtid och säkrar att ditt ljud aldrig blir söndertryckt eller otydligt. Transparent, kraftfull och lättanvänd, gör BC-1X till ett måste som levererar punsch och precision med studiokvalitet för dynamiska basister.
 
 
Highlights
  • Intelligent krets anpassar sig till alla register och spelnyanser och ger naturlig kompression som bevarar det fundamentala basljudet
  • Interaktiv intern process ger användare möjlighet att ställa in sofistikerad multibandkompression med enkla pedalkontroller
  • Professionell 18-volts strömförsörjning ger gott om headroom för alla basar och säkrar ett rent och kraftfullt ljud utan distorsion
  • Högresolutionsindikator för signalreduktion visar kompressionsgraden vid en snabb anblick
  • Digitala kretsar minskar brus som är ett vanligt problem med standardkompressorer
  • BOSS fem års garanti

Avancerad teknologi för ett naturligt ljud
Kompression är ett oumbärligt verktyg för den moderne basisten. Medan det finns mängder av baskompressorer på marknaden, är det bara BC-1X som existerar som en unik produkt. Olik konventionella enheter som komprimerar och dämpar det fundamentala ljudet, ger den avancerade BOSS MDP-teknologin i BC-1X en perfekt naturlig kompression som aldrig inkräktar på ditt instruments karaktär. Alla nyanser fångas och processas korrekt, även med aggressiva kompressorinställningar. Ditt ljud är korrekt i alla register viket gör att du kan koncentrera dig på att spela utan att distraheras av att byta inställningar för varje låt eller stil.

Oändliga ljudmöjligheter med enkla kontroller
Där normala kompressorer kan vara svåra att ställa in precis rätt, är BC-1X väldigt lätt att ställa in för ett bra ljud. Bakom pedalens enkla 4-rattars användargränssnitt finns en komplex multibandprocessor med ett stort antal sammankopplade parametrar. När du vrider på en ratt justeras många parametrar samtidigt, vilket ger stora möjligheter att forma ljudet med ett minimum av ansträngning. Och tack vare den intelligenta teknologin på insidan, får du alltid perfekta ljud vid alla inställningar, från subtil dynamisk kontroll till extrema kompressionseffekter.


Professionella funktioner för livespel
BC-1X designades för professionell praktiskhet. 18-volt strömförsörjning ger gott om headroom utan att det distar, även med de starka signalerna från aktiva basar. En 16-segments signalreduceringsindikator visar alltid tydligt mängden kompression, en ”dyr” funktion som sällan ses in pedalkompressorer. Pedalen har extremt lågt brus jämfört med andra kompressorer, ytterligare en enorm fördel med BOSS teknologi. Och med den turnébeprövade och bevisade hållbarheten i BOSS pedalchassi, säkrar BC-1X skottsäker pålitlighet för åratal av professionellt användande.

Relaterade artiklar och tillbehör

Roland
Roland PCS-20A Parallel DC Cord
PCS-20A Parallel DC Cord
Denna daisy-chain-kabel gör det möjligt att driva flera kompakta BOSS-pedaler från en singelpedal såsom LS-2, TU-2, eller NS-2.
200 kr
store
local_shipping
BOSS
BOSS BCK-2 Pedalboard Cable Kit 0.5m
BCK-2 Pedalboard Cable Kit 0.5m
Praktiskt lödfritt kabelset för pedalbord, bestående av 1.5 meter kabel och 6 x 6.35 mm telepluggar.
280 kr
store
local_shipping
BOSS
BOSS BCK-12 Solderless Pedalboard Cable Kit
BCK-12 Solderless Pedalboard Cable Kit
Lödfritt kabelkit, framtaget för att spara plats i ditt pedalbord, låg kapacitans, 24K-guldpläterade kontakter, 3.5 meter kabel och 12 x 6.35 mm telekontakter.
748 kr
store
local_shipping
BOSS
BOSS BCK-6 Solderless Pedalboard Cable Kit
BCK-6 Solderless Pedalboard Cable Kit
Praktiskt lödfritt kabelset för pedalbord, bestående av 1.5 meter kabel och 6 x 6.35 mm telepluggar.
472 kr
store
local_shipping
BOSS
BOSS BCB-30X
BCB-30X
Praktiskt pedalbord för upp till 4 pedaler. Levereras med strömkablar för att koppla ihop pedalerna till gemensam strömmatning.
677 kr
store
local_shipping
BOSS
BOSS BCB-90X
BCB-90X
Praktiskt pedalbord för upp till 9 pedaler. Levereras med nätadapter samt strömkablar för att koppla ihop pedalerna till gemensam strömmatning.
2523 kr
store
local_shipping
BOSS
BOSS BCB-1000
BCB-1000
Professionellt pedalbord. Resväskemodell. 55,8 x 35,4 cm, byggt för att klara tuffa miljöer och utrustad med ett handtag och hjul.
4599 kr
store
local_shipping