Manfrotto Crossbody Pouch Street

Manfrotto Crossbody Pouch Street

Artnr: IDS0114590

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillgänglig i butik på ca 2-7 vardagar.

local_shipping

Leveranstid ca 2-7 vardagar.

Manfrotto

279 kr/st

Manfrotto Street Crossbody Pouch, Fodral - Idealiskt för Resor, Pendling & Daglig Användning
Multifunktionsfodral perfekt för resor och vardagligt bruk
Utdragbar justerbar dragsko för crossbody-bärning
Rymmer upp till 6,8 tum skärmar
Flera fickor för små föremål; intern bungee-ögla för nycklar
Enkel fastsättning på Street Slim ryggsäck/Convertible Tote-väska
Manfrotto Street Smartphone Crossbody Pouch är ett lättburet flerfunktionsfodral som är idealiskt för resor, pendling, daglig användning mm.

Med sin kompakta storlek, flera fickor och en utdragbar justerbar dragsko, kan detta fodral bäras som en crossbody-väska perfekt när du bara behöver dina väsentligheter med dig.

Street Crossbody-fodralet rymmer en smartphone med upp till en 6,8 tums skärmstorlek, samt personliga små tillbehör, nycklar, biljetter, korthållare etc.

Den har ett rymligt huvudfack (11 x 1,5 x 18 cm) med säker dragkedja för din smartphone och två invändiga sidofickor för dina små tillbehör. Inuti finns en intern hängande bungee-ögla för att behålla och hitta dina nycklar.

Den yttre fickan har en magnetisk stängning som kan förvara snören när den inte används, eller alternativt som en praktisk ficka när påsen bärs i crossbody.

Dessutom kan Street Crossbody -smarttelefonfickan enkelt anslutas till Street Slim Ryggsäck och Street Convertible Tote-väskan genom ett enkelt och säkert växelsystem.