Kundservice
Kundservice
Laney L-20H Head

Laney L-20H Head

Artnr: IDS0014712

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillfälligt slut.

local_shipping

Tillfälligt slut. Klicka för att bevaka »

Laney

11995 kr/st

Lionheart representerar all den kunskap och innovation som Laney har samlat på sig under sina 40 år i branschen. Rörförstärkare designade för att leverera den ultimata tonen av rör under hård belastning – varmt och uttrycksfullt – på en volymnivå som är användbar varje dag i veckan och i alla tänkbara miljöer.

I Lionheartserien har Laney valt att använda endast de allra bästa komponenter som marknaden har att erbjuda. En ren pre-amp med förstklassig helrörsdesign som tillsammans med ett exceptionellt Klass A slutsteg och högtalare som handplockats för att ge dig en optimal ljudupplevelse. Den unika TILT mekanismen gör att du även vid nära avstånd till förstärkaren klart och tydligt hör fördelarna av all den ansträngning och omsorg som Laney lagt ner för att göra den bästa lilla förstärkaren du någonsin drömt om att äga.

Fyllig, varm och klassisk ton från en 2-kanalig helrörs förförstärkare med 3 st 12AX7 rör. Parallellt ”single-ended” Klass A slutsteg med 4 st matchade EL84-rör som ger dig 20 watts fylligt rörsound.

Dedikerad tonkontroll för finjustering av harmoniska detaljer. Gnistrande fjäderreverb insluten i ett klassiskt ’type 4’ metallhölje. Designad för användning tillsammans med högtalarkabinettet LT212. (monteringkit medföljer)