DJ Service
Snabba leveranser
Snabba leveranser
Trygg e-handel
Trygg e-handel
Handla räntefritt
Handla räntefritt
Varukorgen
Favoriter
Roland
Roland GK-3
GK-3

Roland - GK-3

Artnr: IDS0029907

Leveranstid: Tillfälligt slut. Klicka för att bevaka »

1729 kr/st


Specialmikrofon för GR-xx/GI-xx/VG-xx/GK-pedaler, ny, mindre modell med smarta monteringsdetaljer
Hexafon gitarrmikrofon för GR-serien/VG-serien m.fl.

Highlights Roland GK-3

Hexafon gitarrmikrofon för GR-serien/VG-serien m.fl.

Monteras enkelt på valfri stålsträngad elektrisk gitarr utan fysisk åverkan

Ny design med ställbar radie och kabellängd mellan mick och kontrolldel - särskild monteringsplatta för Les Paul-typ gitarrer medföljer


Ny GK-mick med slimmad design.
GK-3 är en ny hexafon mikrofon att monteras på - i princip - de flesta elgitarrer med stålsträngar. Med "hexafon" menas att det i micken finns en spole för varje sträng så att man sänder sammanlagt 6 separata audiosignaler till processorn (t.ex. en gitarrsynt ur GR-serien0, men GK-3 passar givetvis Rolands GK-kompatibla produkter som t.ex. VG-88 "Virtual Guitar" m.fl.). Med andra ord finns allt man behöver för att komma i gång redan med! GK-3 är 30% tunnare än sin föregångare och har fått ett vanligt 1/4" telejack för kabeln som skall kopplas till den vanliga gitarrutgången (man behöver inte ha en extra gitarrkabel för de vanliga mickarna utan gitarren kopplas med en kort kabel till GK-3:an, sedan kan man ta ut den "rena" gitarrsignalen från den produkt - t.ex. en GR-gitarrsynt -man anslutit till och dra den vidare till sin gitarrförstärkare).

GK-3´s mikrofon har en justerbar profil för att kunna anpassas till olika gitarrers strängradie och kabellängden mellan mick och kontrolldel kan också ställas in.

Ägare av Les Paul-typen av gitarrer har tidigare haft stora problem att montera GK-mickar utan åverkan. Med GK-3 medföljer en separat platta som enkelt monteras under Les Paul-stallet. På denna platta är det sedan lätt att montera GK-3 micken.