DJ Service
Varukorg
Favorit
LAVA BLUE LAVA Touch Aqua Green Airflow Bag

LAVA - BLUE LAVA Touch Aqua Green Airflow Bag

Artnr: IDS0116324

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillgänglig i butik på ca 1-5 vardagar.

local_shipping

Leveranstid ca 1-5 vardagar.

Lava

8990 kr/st

INSPIRATION
Dessa lätta och lättspelade laminat-gitarrer låter dig spela med effekter och beats helt unplugged. Det inbyggda HILAVA-systemet med touch-skärm använder gitarr-kroppen som "högtalare" och du kan spela med effekter i hela 9 timmar på en uppladdning. Om du kopplar in gitarren i en PA-anläggning får du med effekterna även där. Dessutom finns en riktigt bra Looper och ett enormt utbud av trum-beats som du kan använda både akustiskt och inkopplat. Så snart du är klar med din inspelning kan du synka gitarren med gratis-appen Lava+ som finns för både iOS och Android och skicka inspelningen till valfri kontakt i din telefon, t ex bandkompisen.
När du väl börjat spela på en Lava ME 3 är det svårt att sluta, det har aldrig varit mer inspirerande att spela western-gitarr.

INNOVATION
Kroppen och halsen är tillverkad av HPL (Högtryckslaminat), ett robust, återvinningsbart och miljövängligt trä-material, vilket innebär att gitarren är nästan helt okänslig för temperaturer och fuktighet. Kvalitén är på högsta nivå, banden är perfekt inslipade med en precision på 0,01 mm av en PLEK PRO-maskin vilket ger utsökt spelbarhet.

Information
Färg
Sail White
Stall
HPL Laminat
Kropp/Topp
HPL Laminat
Hals/Greppbräda
HPL Laminat
Mensur/Band
23,62" / 18
Konstruktion
Set Neck
Elektronik
HiLava System