Kundservice
Kundservice
Tonar QS vinyl cleaner 5 liter

Tonar QS vinyl cleaner 5 liter

Artnr: IDS0049026

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillfälligt slut.

local_shipping

Tillfälligt slut. Klicka för att bevaka »

Tonar

870 kr/st

Tonar QS Vinyl Cleaner 5 liter är en rengöringsvätska som kan användas tillsammans med alla olika typer av skivtvättar på marknaden eller för hand. Den skall endast användas på vinylskivor.

Tonar QS Vinyl Cleaner skiljer sig åt från de flesta rengöringsmedel för vinylskivor. De flesta vätskor ser ut att nå djupt ned i spåren men i själva verket så lägger de sig mest på ytan. Tonar QS Vinyl Cleaner har en mycket låg ytspänningen och tack vare detta kan den tränga allra längst ned i skivspåret och lösa upp smuts och avlagringar.

Vätskan löser upp avlagringar från smuts, luftföroreningar, matos, rök, rester från tidigare rengöringar och till och med svamp och mögelangrepp från långvarig förvaring från skivspårets väggar. Normalt så faller den lösgjorda smutsen långsamt mot botten av skivspåret där den är som svårast att få upp, men till skillnad mot de flesta andra rengöringsvätskor så håller Tonar QS - Vinyl Cleaner smutsen flytande så att skivtvättens borste enkelt kan avlägsna smutsen från spåret.

Tonar QS Vinyl Cleaner fungerar mycket bra tillsammans med borstarna Tonar Woodgoat och Tonar Wetgoat. Vätskan är flyktig vilket gör att skivorna torkar snabbt utan att vätskan lämnar några spår.

OBS! Använd INTE Tonar QS Vinyl Cleaner på 78-varvare. Vätskan kan skada shellac-ytan permanent och göra skivorna obrukbara.