DJ Service
Snabba leveranser
Snabba leveranser
Trygg e-handel
Trygg e-handel
Handla räntefritt
Handla räntefritt
Varukorgen
Favoriter
Hem djservice.se »  TTX USB
Numark TTX USB

Numark - TTX USB

Artnr: IDS0001771

Leveranstid: Tillfälligt slut. Klicka för att bevaka »

4895 kr/st

Spänning: 230V/50Hz
Vikt: 13 kg
Mått: 448x375x88mm
Pitch: +/-8,10, 20, 50 %
Drift: Direktdriven, vridmoment på min 4,5 kpcm
Flyttbar pitchregel i två positioner
Utbytbar tonarm (rak & S-formad)
Justerbara fötter i höjdled
Justerbar tonarm i höjdled
Utbytbar pickupbelysning
SPDIF digitalutgång
Key/Mastertempo
Ingen jordkabel
Ställbar utsignal (phono/line)
Avtagbart kablage
Belysta kontakter (signal/ström)
Infällda bärhandtag
Levereras med slipmat och pickupskal
Passande flightcase: ProDJuser TT-2000

TTX-1 har fått en egen hemsida: www.ttx1.com

Efter lång tids arbete kan Numark stolt presentera sitt nya flaggskepp bland skivspelare: TTX-1. Varje detalj har minutiöst studerats och blivit framtagen för att höja ribban och ge dagens vinyl-DJ´s ett ännu bättre arbetsredskap.
TTX-1 är bestyckad med en av de kraftigaste direktdrivna motorerna i världen för skivspelare. Vridmomentet är hela 3,7 kpcm (jämfört med t.ex Pro TT-2 på 2,2 kpcm och andra vanliga skivspelare på 1,5 kpcm). Start- och stopptiderna är dessutom justerbara. Numark kan som första företag i världen presentera en skivspelare med lätt utbytbart tonarmsrör. Både rakt och S-format tonarmsrör ingår. Det raka är optimerat för scratching och det S-formade för ren spelning. Tonarmen är tillverkad i metall och kan givetvis justeras i höjdled. Chassit är tillverkat i kombination av stål och gummi för att ge stabilitet och hållbarhet med också för att minska alla vibrationer, stötar mm.
TTX-1 kan spela 33, 45 & 78 rpm både fram- och baklänges. Skivtallriken på TTX-1 är suveränt dämpad och är gjuten i aluminium med en speciell utformning som minskar friktionen så att releasen av skiva och slipmat = 0. Pitchen kan ställas mellan +/-10, 20, 50%. Själva pitchregeln kan enkelt flyttas mellan två positioner så att regeln är rättvänd i battle-position.
Förutom digitalutgång har TTX-1 mastertempo, som gör att hastigheten kan ändras oberoende av tonläget.
Återigen är Numark först: Alla signalkablar och strömkablar är enkelt avtagbara och utbytbara. Jordsladden är borttagen med hjälp av en ny tekniklösning. Kontakterna sitter infällda på skivspelaren och är belysta. Pickupbelysningen är avtagbar och är utrustad med lysdiod istället för glödlampa och ger upp till 10 gånger längre brinntid.
TTX-1 passar i flightcase ProDJuser TT-2000.