Kundservice
Kundservice
Joby Tablet Tripod Kit GripTight Pro 2

Joby Tablet Tripod Kit GripTight Pro 2

Artnr: IDS0114566

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillgänglig i butik på ca 2-7 vardagar.

local_shipping

Leveranstid ca 2-7 vardagar.

Joby

1099 kr/st

JOBY Tablet Stativkit GripTight Pro 2. GorillaPod med Pro-Grade Tablet-fäste med avtagbar Cold Shoe PRO och ¼-20” monteringspunkter.
Säkra en surfplatta med en bredd på 13-23,5 cm
GorillaPod 1K-stativ ingår för Grip It. Slå in det. Stå ut
Luta upp till 180° och växla enkelt från liggande till stående
Lägg till en mikrofon eller ljus för att höja ditt innehållsskapande
Lägg till GorillaPod-armar via två ytterligare ¼-20” fästen
JOBY GripTight Tablet PRO 2 GorillaPod är vårt nyaste surfplattafäste för professionellt bruk tillsammans med den ultimata Grip It, Wrap It, Stand It-stativlösningen designad för att säkert hålla de senaste surfplattorna, så att du kan skapa, ansluta, titta på eller arbeta när du är på språng. Övergång sömlöst från liggande till stående läge och hitta den perfekta vinkeln med intuitiva kontroller.

Med den här nya designen, tillsammans med GorillaPod 1K Stativet, kan den nu rymma alla surfplattor med en bredd på 13 till 23,5 cm och ett djup på upp till 17 mm, vilket möjliggör ett smalt skyddsfodral.

Med en avtagbar Cold Shoe PRO kan du lägga till en Beamo-belysning eller Wavo-mikrofon för att omedelbart höja ditt innehållsskapande, videosamtal eller konferenser hemma. För att skapa innehåll finns det två ¼-20” monteringspunkter på varje sida av surfplattans fäste för GorillaPod-armar som gör att flera tillbehör kan läggas till (armar och tillbehör säljs separat).

JOBY Tablet Stativkit har måtten 31,5 x 8 x 7,8 cm.