Kundservice
Kundservice
Manfrotto VR-Bom Medium Kolfiber
Manfrotto VR-Bom Medium Kolfiber

Manfrotto VR-Bom Medium Kolfiber

Artnr: IDS0094446

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillgänglig i butik på ca 2-7 vardagar.

local_shipping

Leveranstid ca 2-7 vardagar.

Manfrotto

3499 kr

3199 kr/st

VR Förlängningsbom Medium Kolfiber

  • Mycket stadig förlängningsbom av kolfiber
  • Filtrerar vibrationer,  och ger en fantastisk 360-bildskvalitet
  • Robust och snabbt vridlåssystem för att undvika glidningar
  • 4 sektioner för en maxhöjd av 2 meter
  • Dubbel utbytbar spigot på toppen, ¼ " till 3/8"

VR-Bom Medium Kolfiber är tillverkad av högkvalitativ kolfiber som garanterar både maximal styvhet och extrem lätthet. Med sina 4 sektioner når den en maximal höjd på 2 meter och är endast 62,5 cm när den är stängd vilket gör den enkel att bära med på 360 ° tagningar. Den bär upp till 2 kg i sin maximala vertikala förlängning.
Bommen har en dubbel utbytbar fastsättning på toppen: genom att helt enkelt skruva upp den övre skivan kan användaren enkelt och snabbt flytta från en ¼ "till en 3/8" anslutning, beroende på typ av 360 ° -kamera som de vill använda på bommen. Dess starka och tillförlitliga vridlås är lätta att använda tack vare deras gummigrepp, och garanterar maximal hållbarhet när bommen förlängs.

Tack vare sin 3/8 "invändiga gänga längst ner, är den perfekt att använda i kombination med Manfrotto-kolfiberstativ eller med Manfrotto mini-stativ i aluminium  både inomhus och utomhus. Den är idealisk för turism, festivaler, undersökningar, byggplanering och många andra tillämpningar. Den ger ett nytt spännande perspektiv på landmärken och landskap från förhöjda nivåer.