Røde NT1 + Ai-1 Complete Studio Kit
Røde NT1 + Ai-1 Complete Studio Kit
Røde NT1 + Ai-1 Complete Studio Kit

Røde NT1 + Ai-1 Complete Studio Kit

Artnr: IDS0064812

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillfälligt slut.

local_shipping

Tillfälligt slut. Klicka för att bevaka »

Røde

5165 kr/st

Ett komplett studiokit från RØDE!


The Complete Studio Kit, inklusive NT1 Microphone, Ai-1 USB Audio Interface, SMR Shockmount, Pop Shield, XLR -kabel samt USB-kabel.

AI-1


AI-1 har ett Neutrik Combo Jack, som tar emot både mikrofon- och instrumentkabel. Plugga in, ställ in volymen och du är redo att köra!

AI-1 levererar inte bara ett bra ljud till din inspelning, du får också en kristallklar medhörning genom RØDEs nya högtalarförstärkare som är inkluderad i AI-1.

Med ett enkelt knapptryck får du zero-latency-monitoring. Se mer i instruktionsfilmerna på Youtube.

NT1 Kondensatormikrofon


NT1 har en kropp i 6061 aluminium och är nickelpläterad för korrosionsbeständighet, dessutom överdragen med en extremt tåliga militärklassade keramer med hjälp av avancerade elektrostatiska appliceringsmetoder för att säkerställa att ytan är helt jämn. Det resulterar i en extremt slitstark yta som är resistent mot repor och märken.

NT1s kretsar består av högkvalitativa komponenter, de monteras och testas med hjälp av maskiner med exceptionellt hög precision som drivs av erfarna ingenjörer i RØDEs fabrik i Australien. Denna noggranna tillverkningsprocess har resulterat i RØDEs tystaste mikrofon någonsin - Med en brusnivå på endast 4.5dBA på NT1 är den tystaste studiokondensatormikrofonen i världen!

Under skalet hittar du den inre kapseln. Denna är upphängd i ett patenterat Lyre-system från välkända Rycote®. Detta inbyggda stötskydd isolerar kapseln över X- , Y-och Z-axlarna, vilket ger ett skydd mot vibrationer som är överlägset i jämförelse med konventionella kapselsuspensionstekniker.

SMR Shockmount


Ramen för Shockmount SMR är konstruerad av tekniskt förstärkta polymerer som vanligen endast återfinns i högbelastningskonstruktioner såsom säkerhetsutrustning, fordonskomponenter och militärartilleri.
Vibrationskraften fördelas jämnt runt den yttre ramen via de breda monteringsskenorna, vilket ökar effektiviteten i Lyre-systemet. Lyre-systemet i SMR är ett unikt dubbelt upphängningssystem som förbättrar den övergripande effektiviteten i stötskyddet.

Det mindre inre Lyre-elementet verkar som ett spännelement, för att bibehålla varje Lyre-element i sitt neutrala läge, där är det mest effektivt för dämpning av vibrationer.

Ableton Live Lite