Kundservice
Kundservice
Blackmagic Design DaVinci Resolve Mini Panel

Blackmagic Design DaVinci Resolve Mini Panel

Artnr: IDS0114041

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillfälligt slut.

local_shipping

Tillfälligt slut. Klicka för att bevaka »

Blackmagic Design

28199 kr/st

DaVinci Resolve Mini Panel
3 x högupplösta styrkulor
12 primära korrigeringsknappar
18 navigations- och transporttangenter
Dedikerade funktionsknappar

DaVinci Resolve Mini Panel från Blackmagic Design är ett steg upp i funktionalitet från Micro-panelen, men utan alla funktioner i Advanced-panelen. Det är en bärbar kontrollpanel som är lämplig för dem som behöver växla mellan redigering och färggradering. Den kan sitta på skrivbordet, i ett rack eller fästas på en yta. Som med mikropanelen har den funktioner tre viktade styrkulor med hög upplösning, och 12 kontrollknappar för åtkomst till viktiga primära färgkorrigeringsverktyg i Resolve-programvaran. 18 dedikerade tangenter på höger sida ger dig också tillgång till de vanligaste betygsfunktionerna och uppspelningskontrollerna.

Mini-panelen har dock också två LCD-skärmar som låter dig visa menyer eller parametrarna för de verktyg du arbetar med. Åtta anpassningsbara mjuka vred ger exakt kontroll och snabb återställning genom att trycka på vredet. Med dedikerade funktionsknappar kan du byta verktyg utan att behöva använda musen. Mini-panelen har ett USB Type-C och Ethernet-gränssnitt. Den är kompatibel med Mac, Windows och utvalda Linux-system. Du kan driva panelen via en växelströmskälla, en 4-stifts XLR-kontakt eller PoE. För att panelen ska fungera med Resolve måste din dator köra DaVinci Resolve 14.3 eller DaVinci Resolve Studio 14.3 eller senare. En inkluderad USB 3.0 Type-A till USB Type-C-kabel ger bakåtkompatibilitet för system som är begränsade till USB Type-A-kontakter.

• Liten nog att ta med dig, så att du kan ta med den till valfritt lösningssystem (14.3 eller senare) och göra färgkorrigering på plats eller i redigerarens svit
• Delar grundläggande layout med både Micro- och Advanced Panels
• Gränssnitt med och styr programvara
• Tre styrkulor med yttre kontrollringar
• Valknappar för logg- och offsetfärgkorrigering
• Knapparna är bakgrundsbelysta och tänds när de aktiveras
• Två LCD-skärmar för att visa menysystemet eller parametrarna för de verktyg du pratar med
• Anpassade kontrollrattar med 4096 steg per rotation och återställning av tryckknapp

Primärkorrigering Kreativa kontrollrattar
Kontrollknopparna är grupperade i fyra uppsättningar med tre knoppar

Luminans
• Y Lift Control: Justera bildens kontrast i de mörkare områdena, speciellt endast i Y (luminans) -kanalen. Denna justering gör det möjligt att ändra svartpunkt utan att ändra mättnad.
• Y Gamma-kontroll: Justera bildens kontrast i mellantoneområdena, speciellt endast i Y (luminans) -kanalen. Denna kontroll hjälper till att ge djup och extra livfullhet till bilder
• Y-förstärkning: Du kan minska hot spots eller justera de vita för att definiera en look.

Kontrast
• Kontrastkontroll: Öka kontrasten för att göra svarta mörkare och vita ljusare, eller minska kontrasten för att göra motsatsen.
• Pivot: Ändra tonalitetscentret kring vilket mörka och ljusa delar av bilden sträcks eller smalnar under en kontrastjustering.
• Detalj i mellantonen: Påverkar kontrasten för regioner i bilden med detaljer i hög kant för att öka eller minska uppfattningen om bildens skärpa och definition. Används ofta för att mjuka ansiktsdrag vilket gör den populär för skönhetsbilder.

Detalj
• Color Boost Control: Höj mättnaden i områden av bilden med låg mättnad medan du lämnar rätt mättade områden ensamma. Även känd som en vibrationsoperation, detta är användbart för att lägga till färg utan att övermätta bilden.
• Skuggkontroll: Ljusare eller mörkare skuggdetaljer selektivt utan att påverka dina mellantoner.
• Markeringskontroll: Aktivera hämtning av utblåsta markeringsdetaljer i media med högt dynamiskt omfång genom att sänka denna parameter. Detta gör att du kan uppnå en jämn blandning mellan de hämtade höjdpunkterna och de ojusterade mellantonerna för en naturligt utseende.

Mättnad
Ökar eller minskar den totala bildmättnaden - du kan förvandla din färgbild till en gråskalebild med denna kontroll.
• Nyansreglering: Roterar alla nyanser av bilden runt 360 ° på färghjulet. Standardinställningen är 50, vilket behåller den ursprungliga fördelningen av nyanser.
• Luminance Mix Control: Kontrollerar balansen mellan YRGB-justeringarna och endast Y-justeringar som görs med Y-kanalens lyft-, gamma- och förstärkningskontroller.
• Systemet matas antingen från nätström eller en 12 VDC-källa via den 4-stifts XLR-kontakten.
• Mini-panelen kan sitta på ett skrivbord, monteras i ett rack eller monteras på en yta för att förhindra stöld eller användas i ett fordon i rörelse eller på en vagn.

Tekniska specifikationer:
Minimikrav för programvara:
DaVinci Resolve 14.3 eller DaVinci Resolve Studio 14.3 eller senare
Blackmagic Design Desktop 10.4.1
OS
macOS / OS X: 10.10.5 Yosemite eller senare
Windows: 8.1 Pro 64-bitars eller senare
Linux: CentOS 6.4, Red Hat Enterprise 6.8 och 7.3
RAM: 8 GB min, 16 GB rekommenderas (16/32 GB Linux)

Konstruktionsmaterial: Gjuten och bearbetad aluminium

LCD skärm: 2 x 5 "LCD-skärmar

Gränssnitt: USB 3.0 Type-C, Ethernet

Ström: 4-stifts XLR, Nätström, PoE