Kundservice
Kundservice
Ernie Ball EB-2076

Ernie Ball EB-2076

Artnr: IDS0063456

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillgänglig i butik på ca 1-4 vardagar.

local_shipping

Leveranstid ca 1-4 vardagar.

Ernie Ball

235 kr/st

Ernie Ball Paradigm Phosphor Bronze Medium Light - Strängset till Akustisk Gitarr

Paradigm Phosphor Bronze är strängar till stålstängad akustisk gitarr med en makalös livslängd!
Dom spunna stängarna har en stålkärna som är lindad med tråd i en koppar- & zinklegering med en gnutta fosfor i för att ge tonen lite mer bett. För extra förstärkning är dom även plasmabehandlade. För att göra stängarna extra motståndskraftiga mot smuts så behandlas dom med den supertunna Everlast Nano-coatingen vilket gör att strängen inte slits lika snabbt samt att den bibehåller sin klang, klarhet & ton betydligt mycket längre. Dom icke spunna strängarna är R(einforced) P(lain) S(trings) vilket innebär en patenterad lösning där man med en bronstråd låser fast strängkulan vilket minimerar risken att strängen går av där. 
Paradigm har samma sound & känsla som Ernie Ball's Earthwood Phosphor Bronze-serie men med en längre livslängd.
Så söker du en sträng till din stålsträngade akustiska gitarr som pallar mer, räcker längre & låter fantastiskt bra?
Testa Paradigm Phosphor Bronze!

2076 Paradigm Phosphor Bronze Medium Light:

  • E: 012
  • B: 016
  • G: 024 spunnen
  • D: 032 spunnen
  • A: 044 spunnen
  • E: 054 spunnen



 

Ernie Ball Paradigm Phosphor Bronze - Slitstarka gitarrsträngar!

Ernie Ball fortsätter i traditionen av att vara en av de mest innovativa tillverkarna på marknaden med den banbrytande strängserien Paradigm!
Jämfört med vanliga strängar så ger Paradigm dig 37% mer ”tensile strength” vilket betyder draghållfasthet samt upp till 70% mer ”fatique strength” vilket mäter hur lång tid det tar för materialet i strängen att försvagas vid användning. Strängarna är förstärkta med en wrap wire som är plasmabehandlad vilket ger strängarna oöveträffad förmåga att motså korrosion. Strängarna är dessutom behandlade med Ernie Ball’s supertunna Everlast Nano-coating som vidare förebygger att fett, smuts och svett fastnar på strängen. Paradigm finns för både elektrisk och akustisk gitarr och finns i alla dom vanliga Ernie Ball-tjocklekarna.

Ernie Ball - Revolutionerande gitarrtillbehör!

Ernie Ball anses idag som en av dom största revolutionärerna när det gäller gitarrtillbehör & strängar. Sherwood Roland Ball som han egentligen hette började som radio- & tv-musiker i USA & insåg tidigt att det fanns ett stort tomrum att fylla vad det gällde produkter för gitarr, bas & andra stränginstrument. Familjeföretaget som nu gått vidare till den tredje generationen i Ball-familjen har fortsatt att skapa förutsättningar & lösa problem för musiker världen runt. Paradigm- & Cobolt-strängarna är bara några exempel på hur varumärket Ernie Ball brutit ny mark & försett gitarrister & basister med strängar som ger mer volym & längre hållbarhet. Ernie Ball's tradition att ta fram nya produkter med grunden i företagets historia kombinerat med ny revolutionerande teknik lever med andra ord vidare.