DJ Service
Varukorg
Favorit
Yamaha
Yamaha MSP5 Studio

Yamaha - MSP5 Studio

Artnr: IDS0005953

store

Tillfälligt slut.

local_shipping

Tillfälligt slut. Klicka för att bevaka »

4050 kr/st

MSP5 STUDIO AKTIVA MONITORHÖGALARE
Precis som den större MSP7 STUDIO har MSP5 STUDIO ett tvåvägs bi-amp basreflex system som fungerar perfekt som monitor för digital eller analog produktion i stereo eller sorround miljöer. De mer kompakta dimensionerna hos MSP5 STUDIO gör den till det idealiska valet för mindre projektstudios och DAW baserade produktionssystem. MSP5 STUDIO är utrustad med en 5 tums högtalare som drivs av en 40 watts förstärkare och en 1 tums dome tweeter som drivs av en 27 watts förstärkare. Med undantag för högtalarens och lådans storlek samt uteffekter använder MSP5 STUDIO samma materialer och tekniska konstruktioner som ligger till grund för de extraordinära resultaten i MSP7 STUDIO. Högtalaren och dome tweetern bygger på avancerade magnetiska strukturer som ger exceptionellt låg distortion och tweetern arbetar med ett unikt rörelsestyrt horn som åstadkommer en enhetlig spridning i 120 grader av de höga frekvenserna oavsett lyssningsposition. Avancerad drivning och lådans design inklusive den mjukt formade baffeln garanterar också likformig spridning över systemets totala frekvensomfång. Rak frekvensgång upp till 40 kHz gör MSP5 STUDIO utmärkt för mastering, där höga samplingsfrekvenser och bit-hastigheter är normen.

MAGNETISKT SKYDDANDE LÅDA
Utöver det kompakta formatet och excellenta funktionaliteten är MSP5 STUDIO helt magnetiskt skyddad vilket innebär att den kan placeras nära alla typer av ljud-, video- och datorutrustning utan ljudförsämring eller annan negativ påverkan på kringutrustning.

PROFESSIONELLA ANSLUTNINGAR
MSP5 STUDIO har balanserad XLR ingång för kompatibilitet med professionell utrustning. Balanserade anslutningar är idealiska om högtalarna måste anslutas med långa kablar, vilket kan orsaka brus och induktionsbrum. MSP5 STUDIO har även en ¼” telejack anslutning.

TRIMOMKOPPLARE FÖR ENKEL RUMSANPASSNING
MSP5 STUDIO är utrustad med trimomkopplare med fyra positoner för det låga och tre positioner för det höga registret, vilket möjliggör en anpassning av systemet till en lång rad olika akustiska miljöer.

Relaterade artiklar

Accu-Cable
Accu-Cable 1xXLR Ma > 1xXLR Fe 3m
1xXLR Ma > 1xXLR Fe 3m
Mikrofon/Signal kabel. XLR hane till XLR hona, 3 meter...
99 kr
Accu-Cable
Accu-Cable 1xXLR Ma > 1x6.3mm Ma ST 3m
1xXLR Ma > 1x6.3mm Ma ST 3m
1xXLR hane till 1xTele 6.3mm hane STEREO 3m...
93 kr
Vonyx
Vonyx SMS20 [Pair]
SMS20 [Pair]
Studio Monitor Stand Adjust.Set of 2pcs
899 kr
Vonyx
Vonyx SMS10
SMS10
Studio Monitor Table Stand Set
772 kr