Kundservice
Kundservice
Blackmagic ATEM 1 M/E Constellation HD
Blackmagic ATEM 1 M/E Constellation HD

Blackmagic ATEM 1 M/E Constellation HD

Artnr: IDS0125662

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillfälligt slut.

local_shipping

Tillfälligt slut. Klicka för att bevaka »

14399 kr/st

Stöder 3G/HD-SDI vid 10-bitars
10 x 3G-SDI-ingångar, 6 x 3G-SDI-utgångar
Upp till 16-multiview-övervakningsfönster
Webbkamerautgång via USB Type-C
28-kanals ljudmixer

ATEM Constellation HD switch är idealisk för konserter och musikfestivaler eftersom du kan placera kameror på alla områden av scenen för fantastisk täckning! Även livesport drar nytta av det enorma antalet ingångar och DVE:er låter dig bygga flerskiktskompositioner för att täcka handlingen.

Det snabbaste sättet att producera programmering är live! Med kraftfull intern grafik och massor av ATEM avancerade chroma keyers får du allt du behöver för komplex programproduktion. ATEM Constellation är också perfekt för programmering av gudstjänstlokaler eftersom den är tillräckligt stor för att tillåta professionella resultat, men är väldigt enkel att lära sig så det är lätt att utbilda medhjälpare!

Den kraftfulla 1 M/E live-produktionsväxeln inkluderar 10 standardkonverterade 3G-SDI-ingångar, 6 x 3G-SDI-utgångar, DVE, 4 chroma keyers, en 16-vägs multiview, mediaspelare, talkback och USB-webbkamerautgång.

ATEM Constellation HD använder en professionell "program/förhandsvisning"-stil, vilket är exakt samma sätt som stora sändare använder liveproduktionsväxlare. Det betyder att du använder samma typ av switcher som används av tv-branschen.

Både den kostnadsfria ATEM Software Control och den valfria hårdvaran ATEM Advanced Panels tillåter byte av program/förhandsvisningsstil. Det betyder att du kan välja en källa på förhandsgranskningsbussen för att säkerställa att den är korrekt innan du trycker på CUT- eller AUTO-knappen för att lägga ut. Denna 2-stegs program/förhandsgranskningsprocess innebär mycket färre misstag! Program/förhandsvisning innebär att ATEM Constellation är den bästa lösningen för att utbilda studenter för en karriär inom TV-sändningar!