Hem djservice.se »  Ljus »

Behöver Ni ljus till Er lokal eller Ert event? Då erbjuder vi på djservice.se en lång rad med olika produkter inom det området. Vi har det mesta inom belysning, både fast belysning och rörligt ljus. Med oss som leverantör kan Ni vara säkra på att göra succé på scenen eller lyckas med ett fantastiskt event.

Vi har ett stort utbud av LED-belysning som passar de flesta platser och miljöer. Du hittar spottar, par-kannor, ljuseffekter, moving-heads, scanners, lasers, UV-ljus/blacklight, stroboskop och mycket mer. Vi har både musikstyrt ljus samt de som styrs via DMX. Du hittar även trådlöst och batteridrivet ljus.

För att komplettera ljuset har vi även ett brett urval av SFX. Du hittar rökmaskiner, bubbelmaskiner, snömaskiner, skummaskiner, CO2 kanoner/revolvers, vindmaskiner, konfettimaskiner och mycket mer. Självklart har vi även vätskor till de maskiner som kräver det.

Vi har även ett mänger av tillbehör för ditt ljus såsom stativ, tross, DMX kontrollers, flight cases, krokar/hakfästen, glödlampor, LED lampor, kablage och färgfilter.

LED
SFX