Kundservice
Kundservice
Blackmagic HyperDeck Extreme 4k HDR

Blackmagic HyperDeck Extreme 4k HDR

Artnr: IDS0125666

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillfälligt slut.

local_shipping

Tillfälligt slut. Klicka för att bevaka »

42399 kr/st

Stor LCD med pekskärmskontroller
Fysiska kontroller, två CFast-kortplatser
12G-SDI, HDMI och Legacy Analog
Snabb USB Type-C diskport; 10G Ethernet
PCIe Cache-kortplats

HyperDeck Extreme har den pålitliga tillförlitligheten hos HyperDeck kombinerat med nya innovationer som utrymmesbesparande H.265-filer, valfri intern cache, 3D LUT och HDR-stöd! Med möjligheten att spela in upp till inbyggt 4K i H.265 får du minskade lagringskostnader och fantastisk bildkvalitet.

Den stora pekskärmen säkerställer en perfekt bild av din inspelning samt kontroll över alla däckinställningar. Du kan sedan lägga till HyperDeck Extreme Control för att förvandla den till en traditionell broadcast-däck! Detta innebär att HyperDeck Extreme är den perfekta lösningen för nästa generation av sändningar, liveproduktion och digital skyltning!

HyperDeck Extreme har ett innovativt användargränssnitt med pekskärm med däckkontroller samt en stor skärm för att se din inspelning. Lägg sedan till en HyperDeck Extreme Control för traditionella sändningsdäckskontroller och en stor skyttelknapp som känns otroligt lyxig att använda!

Du kan till och med rackmontera HyperDeck och kontrollern! HyperDeck Extreme inkluderar även 2 mediaplatser, 12G-SDI, analoga anslutningar för arkivering, USB-C extern diskinspelning, plus en frontpanelhögtalare och hörlursuttag! Det finns också en valfri cache som eliminerar tappade bildrutor om din media blir full eller är för långsam. Både växelströms- och likströmsanslutningar ingår också för användning i studio eller på plats.