Kundservice
Kundservice
Sonoro Meisterstück II Wifi Matt White
Sonoro Meisterstück II Wifi Matt White
Sonoro Meisterstück II Wifi Matt White
Sonoro Meisterstück II Wifi Matt White
Sonoro Meisterstück II Wifi Matt White
Sonoro Meisterstück II Wifi Matt White
Sonoro Meisterstück II Wifi Matt White

Sonoro Meisterstück II Wifi Matt White

Artnr: IDS0125690

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillfälligt slut.

local_shipping

Tillfälligt slut. Klicka för att bevaka »

Sonoro

19499 kr/st

Sonoros Meisterstück allt-i-ett-ljudsystem erbjuder en sensationell ljudupplevelse i en modern ikonisk design. Den har FM, digital och internetradio samt strömningstjänster som Spotify Connect, Tidal Connect och integrerad CD -spelare.

Sensationell ljudupplevelse
Trådlös överföring
Ikonisk design
Perfekt optimerat ljud
Många anslutningsalternativ

Den senaste generationen av Sonoros Meisterstück allt-i-ett-ljudsystem: reviderat och moderniserat, det tar ljud, design och användarcentricitet till en helt ny nivå avljud.  Meisterstück (Gen.2) erbjuder många interna musikkällor och möjligheten att ansluta till många externa enheter - inklusive trådlösa anslutningar som Apple Airplay eller Google Chromecast. Allt detta förpackat i ett hölje tillverkat av högkvalitativa material i en ikonisk design.

Det ikoniskt utformade höljet av Meisterstück (Gen.2) döljer en kraftfull subwoofer och fyra högpresterande högtalare. Tillsammans med den dynamiska basfunktionen för optimerad basåtergivning säkerställer 2.1 -systemet ett ojämförbart, perfekt balanserat och kraftfullt ljud. Komponenter av hög kvalitet fördes in i en kompakt design med mycket passion, tid och expertis.

Sonoros anser att kvalitet måste höras, ses och kännas. Precis som med deras Meisterstück (Gen.2), som inte bara imponerar med sitt imponerande ljud, utan också med sin moderna design. Med Meisterstück (Gen.2) möter kraftfullt ljud den ikoniska Sonoro-designen, till exempel det för hand sandpapprade trähöljet som avslutas med en högkvalitativ lack, eller aluminiumfronten i ett stycke med ett flytande utseende, laserskuren med det finaste detaljarbetet. Naturligt designad och utvecklad i Tyskland.

Anslutningsalternativen för Meisterstück (Gen.2) är lika olika som de är imponerande. Med ett antal alternativ från trådbundna anslutningar som HDMI, USB-A och USB-C, AUX-in och den digitala optiska ingången till moderna trådlösa anslutningsstandarder som WiFi, Bidirectional Bluetooth, Airplay eller Chromecast, erbjuder Meisterstück (Gen.2 ) fantastisk flexibilitet. Du kan också använda den integrerade CD -spelaren, välja dina favoriter från FM, digital och internetradio samt strömningstjänster som Spotify Connect eller Tidal Connect. Detta mångsidiga val gör det enkelt att ansluta dina favoritenheter och njuta av en audiovisuell upplevelse på högsta nivå.

Tack vare introduktionen av ett nytt, förbättrat användargränssnitt och en 4-tums skärm är hanteringen direkt på enheten lätt med sina många direktvalsknappar, eller via den nya fjärrkontrollen också mycket mer intuitiv. Dessutom erbjuder Meisterstück (Gen.2) möjligheten att kontrolleras via Sonoro Audio-appen samt med sömlös integration i olika smarta hemsystem som Busch-Free@Home, KNX och Gira X1. Rumskorrigeringsappen minimerar rumslägen och underlättar optimal installation.

Produktspecifikation
Produktmått (BxHxD) i cm 57 x 16.8 x 26.2
Vikt i Kg 10
EAN-kod 4260117327544
Leverantörens artikelnummer SO-6200-100-MWS
Färg Vit
Förpackningsvolym (l)
Förpackningsvikt (g) 11500
Nettovikt (g) 10350
Ursprungsland Kina
Förpackningsstorlek 1