Kundservice
Kundservice
Blackmagic Atem SDI Pro ISO

Blackmagic Atem SDI Pro ISO

Artnr: IDS0125671

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillgänglig i butik på ca 2-7 vardagar.

local_shipping

Leveranstid ca 2-7 vardagar.

11499 kr/st

4-Channel Live Stream 3G-SDI Switcher
Program och 4 x Input ISO Recording
Genererar DaVinci Resolve Project
Live Tally, Stream och Record Status
Inspelningsknapp, Kanalförhandsvisning Multiview

Denna modell inkluderar funktionerna i ATEM SDI plus att den lägger till inbyggd streaming och inspelning till 5 videoströmmar i realtid! Det är en ren matning av alla ingångar för redigering med flera kamera! Ett DaVinci Resolve-projekt sparas så att du kan öppna din liveproduktion för att redigera, remixa ljud och lägga till färgkorrigering!

ATEM SDI är en familj av liveproduktionsväxlare designade för programföretag som behöver extrem portabilitet! ATEM SDI-omkopplare är väldigt lika ATEM Mini, men videoanslutningarna är 3G-SDI och varje modell har dubbelt så många videoutgångar!

Du får 4 SDI-ingångar på ATEM SDI- och ATEM SDI Pro ISO-modellerna och 8 SDI-ingångar på ATEM SDI Extreme ISO-modellen. Plus alla SDI-ingångar har standardomvandlare och re-sync! Du får till och med DVE för bild-i-bild-effekter! USB fungerar som en webbkamera för att ansluta video till datorer, medan Pro- och Extreme-modellerna har inbyggd streaming. För ljud inkluderar Fairlight-mixern en kompressor, limiter och 6-bands parametrisk EQ på varje ingång!

ATEM SDI ger dig den bärbara designen av ATEM Mini, men dess SDI-anslutningar betyder att du kan ansluta avancerade kameror och inspelare av sändningskvalitet. Detta öppnar upp en helt ny värld av ultraportabel liveproduktion. Den otroligt bärbara designen betyder att du kan få plats med ett helt liveproduktionssystem av sändningskvalitet i en liten väska eller till och med en ryggsäck!

Du kan använda flera kameror på plats och livestreama direkt till YouTube, eller skapa en sändningskvalitetslänk tillbaka till en studio med ATEM Streaming Bridge. Till skillnad från fjärrfotograferingar med en kamera låter ATEM SDI dig ansluta flera kameror så att du kan skapa intressanta fjärrintervjuer med flera kameravinklar.

ATEM SDIs kompakta allt-i-ett-design inkluderar både en kontrollpanel och anslutningar. Frontpanelen innehåller lättanvända knappar för att välja källor, videoeffekter och övergångar. Källknapparna är stora så det är möjligt att använda dem genom att känna, låta presentatören göra bytet!

Du får till och med knappar för ljudmixning! ATEM SDI Pro- och Extreme-modellerna har knappar för inspelning och strömningskontroll, samt utgångsvalsknappar som låter dig ändra videoutgången mellan program, direkta kameraflöden och multiview. På den bakre panelen finns SDI-anslutningar för kameror, extra mikrofoningångar, USB för webbkamera plus flera SDI "aux"-utgångar för programvideo.