Kundservice
Kundservice
Blackmagic Cloud Store Mini 8TB

Blackmagic Cloud Store Mini 8TB

Artnr: IDS0125658

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillfälligt slut.

local_shipping

Tillfälligt slut. Klicka för att bevaka »

22899 kr/st

8TB NVMe M.2 Flash-lagring
Rackmonterad design med tyst kylning
Konfigurerad som RAID 0
10Gb/s & 1Gb/s Ethernet-portar
HDMI-övervakningsutgång för status

Blackmagic Cloud Store Mini är den perfekta nätverkslagringslösningen för alla användningsområden! Den är bra för film och tv där stora mediefiler måste delas mellan flera användare för redigering, färgkorrigering, ljudpost och VFX-arbete. Den hanterar till och med massiva 12K Blackmagic RAW digitala biofiler! Varje användare får noll latens och de behöver inte lagra filer på sin lokala dator.

Det är den perfekta lösningen för DaVinci Resolve! Dropbox-synkronisering gör att flera diskar kan synkroniseras på olika platser globalt. Då får varje plats den snabbaste redigeringsupplevelsen som möjligt. Det är avgörande för multicam-redigering där flera mediefiler spelas upp samtidigt!

Blackmagic Cloud Store Mini har en kompakt rackmonterad design som är mycket bärbar och viskande tyst. Internt har den en uppsättning av 4 flashminneskort som arbetar parallellt för högre hastighet. 10G Ethernet-porten och 1G Ethernet-porten fungerar som en 2-ports nätverksswitch. Det är bra om du inte har ett 10G Ethernet-nätverk, eftersom du kan ansluta 10G-porten direkt till din dator och 1G-porten till ditt befintliga nätverk.

Om du behöver komma åt filer snabbt fungerar USB-C till och med som en nätverksanslutning, helt enkelt genom att ansluta den till din dator. Det finns också en HDMI-övervakningsutgång så att du kan se en grafisk livevy av lagringen som fungerar på en TV eller bildskärm.