Kundservice
Kundservice
Blackmagic Studio Camera 6K Pro

Blackmagic Studio Camera 6K Pro

Artnr: IDS0125701

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillfälligt slut.

local_shipping

Tillfälligt slut. Klicka för att bevaka »

34799 kr/st

Aktivt Canon EF-objektivfäste
Spelar in upp till 6K 6144 x 3456p50
Live streaming
Fjärrstyrda ND-filter
Raw-inspelning till externa USB-C-diskar

Vi presenterar världens mest avancerade fristående studiokamera! Blackmagic studiokameror har samma funktioner som stora studiokameror, miniatyriserade till en enda kompakt och bärbar design. Plus med digital filmkameras dynamiska omfång och färgvetenskap, kan kamerorna hantera extremt svåra ljusförhållanden samtidigt som de producerar filmiska bilder.

Sensorn har en ISO upp till 25 600 så att du kan skapa fantastiska bilder även i svagt upplysta platser. Det fungerar även under månsken! Avancerade funktioner inkluderar talkback, tally, kamerakontroll, inbyggd färgkorrigering, Blackmagic RAW-inspelning till USB-diskar, livestreaming och mer! Du kan till och med lägga till en begäran av fokus och zoom för objektivkontroll!

Blackmagic Studio Camera 6K Pro
Designad som den mest avancerade ultraportabla studiokameran den är, har denna modell funktionerna hos Studio Camera 4K Pro G2-modellen plus en större 6K-sensor, EF-objektivfäste och fjärrstyrbara ND-filter.

Designad för liveproduktion
Medan Blackmagic Studio Camera är designad för liveproduktion, är den inte begränsad till användning med en live switcher! Det beror på att den spelar in Blackmagic RAW till USB-diskar, så den kan användas i alla situationer där du använder ett stativ! Den stora 7" sökaren gör den perfekt för arbete som chattprogram, tv-produktion, nyhetssändningar, sport, utbildning, konferenspresentationer och till och med bröllop! Den stora ljusstarka displayen med sidohandtag, pekskärm och fysiska kontroller gör det enkelt att spåra och rama in tagningar samtidigt som den är bekväm att använda under långa perioder. Eftersom den är så lätt är den perfekt när du ständigt byter plats och gör olika typer av arbete.

Revolutionerande studiokameradesign
Stora produktionsbolag använder dyra studiokameror som är extremt stora och inte särskilt bärbara. Den distinkta Blackmagic Studio Camera har alla fördelarna med en stor studiokamera eftersom den är en kombination av kamera och sökare i en enda kompakt design. Den har en lätt kolfiberförstärkt polykarbonatkropp med innovativ teknologi i en miniatyriserad design. Kameran är designad för liveproduktion så det är lätt att spåra och rama in bilder med sin stora 7" sökare. Pekskärmen har menyer för kamerainställningar, och det finns rattar för ljusstyrka, kontrast och fokusering. Plus ett stativfäste med monteringsplatta ingår för snabb installation!

Vad ingår
Blackmagic Studio Camera 6K Pro
Blackmagic Studio Camera Solskydd
Stativfäste kompatibel med 15 mm lätta skenor
Stativmonteringsplatta
Turret dammlock
Extern 12V DC strömförsörjning med låskontakt och internationella uttag adaptrar för de flesta länder.
Välkomstplånbok med QR-kod för nedladdning av programvara
DaVinci Resolve nedladdningskort