Kundservice
Kundservice
Joby Stand-kit Smartphone Compact Action 3K

Joby Stand-kit Smartphone Compact Action 3K

Artnr: IDS0114576

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillgänglig i butik på ca 2-7 vardagar.

local_shipping

Leveranstid ca 2-7 vardagar.

Joby

1199 kr/st

JOBY Compact Action Kit är ett kraftfullt och mångsidigt stativkit i fullstorlek för content creators.
Stativ i full storlek med JOBY DNA
Använder samma QR-platta som GorillaPod 3K Kit
Ergonomiskt och intuitivt pistolgrepp med medföljande telefonfäste
Foto- och filmfotograferingslägen
Viktkapacitet 1,5 kg
JOBY Compact Action Kit är ett fullfjädrat kraftpaket i sortimentet. Med klassiskt JOBY-DNA, har beröringspunkter förfinats för att ge en rolig men ändå funktionell känsla och naturligtvis passar det perfekt med andra produkter i JOBY-familjen.

Dessutom har Compact Action faktiskt samma QR-platta som den genre-definierande BallHead 3K som finns i GorillaPod 3K Kit. The World of JOBY finns nu i ett fullstort paket. Att byta mellan stativ har aldrig varit enklare.

Detta kit levereras också med en unik telefonklämma, som har kallskofästen i båda ändar. Med den sortens finess kan du lägga till en belysning i ena änden och en mikrofon i den andra. Låt vloggandet börja. Telefonklämman roterar också inuti fästet, så att du kan byta från liggande till stående läge på några sekunder. Håller smartphone med bredder 6,7-8,8 cm.

Pistolgreppet är både ergonomiskt och intuitivt. Att skapa innehåll på språng har aldrig varit så enkelt. Det finns till och med möjligheten att låsa panoreringsfunktionen så att du kan filma i äkta filmläge. Med en viktkapacitet på 1,5 kg har detta stativ också supersnabba benlås.

Stativkitet har måtten 10,7 x 10,7 x 45,3 cm och väger 1,22 kg.