Kundservice
Kundservice
Lectret HE-747 Sport

Lectret HE-747 Sport

Artnr: IDS0005793

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillgänglig i butik på ca 2-5 vardagar.

local_shipping

Leveranstid ca 2-5 vardagar.

Lectret

1670 kr/st

Vikt: 30 g
Typ: Back Electret Condenser Microphone
Karaktäristik: Supercardioid
Frekvensområde: 20 Hz - 15 kHz
Kabel: 1,5 m, TPE-behandlad
Känslighet: 7mV/Pascal (-36dB re 1V/Pa)
Max SPL: 120 dB
Trådkonfiguration: Röd=spänningsmatning + (bias),
vit=audiosignal, skärm=jord
Strömförbrukning: 35 uA (35 till 170 uA på två trådars versionen)
Användningsområde: Aerobic

Gummigjutet lättviktsheadset med suverän passform. Anpassad för sportinstruktörer, aerobics, presentatörer och underhållare m.fl. Headsetet har en försegling som skyddar mot fukt och damm.
HE747/Sport är en utveckling av tidigare modeller, nytt slitstarkt huvudband som är bredare vilket ger en bättre stabilitet. Kabeln har ett hölje av TPE (teflonbehandlad polyetylen) vilket gör att kabeln tål upp till fyra gånger mer belastning.

Mikrofonarmen har blivit ännu smidigare, endast 4 mm i diameter. Armen är justerbar och extremt flexibel, armen har en 150 graders vinkel utifrån bygeln, detta gör att mikrofonen alltid är rätt i position. Mikofonkapseln är densamma som monteras i andra fukttåliga headset på marknaden som är betydligt dyrare.
Kapseln har en frekvensåtergivning mellan 20 Hz - 15 kHz, vilket ger en tydlig och klar ljudbild. Kapseln är av typen electret (kräver drivspänning 1-20V) med karaktären supercardioid.

Headsetet fungerar utmärkt med trådlösa system från Shure, Sennheiser, Mipro, AKG, Samson och andra förekommande system på marknaden.

Levereras utan kontakt.