Kundservice
Kundservice
Manfrotto Rolling Bag Advanced III

Manfrotto Rolling Bag Advanced III

Artnr: IDS0114638

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillgänglig i butik på ca 2-7 vardagar.

local_shipping

Leveranstid ca 2-7 vardagar.

Manfrotto

2999 kr/st

Manfrotto Rullväska Advanced III, Kabingodkänd - Rymmer 1-2 Kamerahus, 5-6 Objektiv & 15" Bärbar Dator - Utrustad med Hårt Yttre Skal & Ett Hållbart 2-stegs Infällbart Draghandtag

Rullväska i kabinstorlek för att enkelt ta med dig din utrustning
Rymmer 1-2 kamerahus, 5-6 objektiv och en 15-tums bärbar dator
Hårt yttre skal ger högt skydd
Dubbelsidigt stativanslutning för ökad kapacitet och alternativ
Kraftiga och hållbara dragkedjor håller din utrustning säker
Advanced Camera Rolling bag III är 100% fotoutrustnings-väska avsedd för DSLR och spegelfria kameror, som rymmer flera objektiv och tillbehör.

Denna tvåhjuliga rullväska passar internationella begränsningar för handbagage* och rymmer en spegelfri kamera med 70-200 mm f/4, ett andra kamerahus och upp till 5-6 objektiv. Huvudfackets främre öppning har kraftiga 10 mm YKK®-dragkedjor medan det vadderade kamerafacket har det helt nya Manfrotto M-Guard™-skyddssystemet. Dessa speciella avdelare är gjorda av speciellt högdensitets EVA-skum och ger enastående stötdämpande respons med en supertunn profil. De anpassningsbara vikmönstren möjliggör maximal mångsidighet för att helt skydda kameran och samtidigt maximera användningen av utrymme.

Dessutom är den inre panelen fodrad med genomskinliga fickor för att organisera små kameratillbehör, kablar, minneskort, etc., samt en ficka som passar en 15-tums bärbar dator. Väskan har också dubbla sidoanslutningsremmar för att bära 2 stativ eller till och med en vattenflaska. Den är utrustad med ett hållbart 2-stegs infällbart handtag för bättre transport. De inre avdelarna är avtagbara och väskan kan förvandlas till en resväska med 2 tvärremmar för förvaring av kläder och personliga saker.

Allt utvändigt tyg är behandlat vilket gör väskan vattenavvisande och det kan förstärkas ytterligare med det medföljande regnskyddet vid ogynnsamma väderförhållanden.

*Kontrollera alltid med ditt flygbolag innan du flyger om deras aktuella krav på handbagage. Var medveten om att överbelastning av väskan kommer att få den att expandera.

Väskan väger 3,34 kg, invändiga mått är 31,5 x 15,5 x 48 cm och yttermått 35,5 x 18,5 x 56 cm.