Kundservice
Kundservice
Manfrotto Video Monopod Element MII

Manfrotto Video Monopod Element MII

Artnr: IDS0114619

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillgänglig i butik på ca 2-7 vardagar.

local_shipping

Leveranstid ca 2-7 vardagar.

Manfrotto

1199 kr/st

Video Enbensstativ Element MII från Manfrotto - Lätt, Kompakt & Mycket smidigt - Vätskebas för Jämn Panorering & Kan Belastas med 16 kg

Lätt, kompakt och mycket smidigt
Patenterad vätskebas för ryckfri hantering
Helt fällbara basfötter perfekta när du är på språng
Hållbar aluminiumkonstruktion, tar upp till 16 kg
Twist-lås garanterar enkel installation och extrem kompakthet
Som tillbehör för hobby- och rese-videografer på språng, är detta robusta och ultrabärbara vätskedämpade enbensstativ idealiskt för videotagningar av bröllop, företagsvideor, intervjuer och dokumentärer och alla de dynamiska situationer där smidighet och precision verkligen räknas.

Kompakt, lätt och lysande smidigt, kombinerar det sofistikerad prestanda med enkel användning. Det är snabbt och enkelt att både fälla ner och packa ihop och fungerar perfekt för CSC- och DSLR-kameror.

Manfrotto Video Enbensstativ Element MII har högpresterande, ergonomiska vridlås. Dessa gör installation och justering mycket enklare och bekvämare, samtidigt som de erbjuder maximalt grepp, snabb benöppning och extrem kompakthet.

Manfrotto Video Enbensstativ Element MII har också en otroligt smidig panorering, tack vare den patenterade, lätta vätskekassetten i basen. Med hjälp av den ryckfria kulan kan lutningsposition nås på de mest ojämna ytorna, så att användarna kan dra nytta av vätskedämpad panorering under alla möjliga förhållanden.

Video Enbensstativ Element MII:s  lätta aluminiumkropp gör det lätt att bära, plus att den hållbara aluminiumkonstruktionen innebär att det håller sig helt stelt när sektionerna är helt öppna; hela tiden klar att ta laster upp till 16 kg.

Liksom alla Manfrotto -produkter är Video Enbensstativ Element MII tillverkat enligt högsta kvalitets- och designstandard. Bortsett från sin rikedom av högpresterande funktioner, skiljer den vackra estetiken och slående röda bengrafiken ut det i en klass för sig. 

Stativet väger 0,7 kg, har en maxhöjd på 128 cm och är 50,5 cm hopfällt.