Kundservice
Kundservice
Numark Party Mix II
Numark Party Mix II
Numark Party Mix II
Numark Party Mix II
Numark Party Mix II
Numark Party Mix II

Numark Party Mix II

Artnr: IDS0108005

Lagerstatus / Leverans info

store

Finns i butikslager.

local_shipping

Leveranstid ca 1-3 vardagar.

Numark

1320 kr

1095 kr/st

DJ Controller - Numark Party Mix II

DJ-kontroller med inbyggd ljuseffekt!.
Party Mix II kopplar du enkelt till din dator och spelar sedan upp musiken från den.
Lika perfekt som startkonsoll för den aspirerande discjockeyn som en smidig och kostnadseffektiv lösning för dig som arbetar som DJ. 

Dra igång ett party på nolltid!

Spelar ingen roll om du är proffs, entusiast eller nybörjare, att dra igång ett party med en Numark Party Mix II går på nolltid! Här finner du alla funktioner en DJ kan tänkas önska sig.
Du kopplar enkelt ihop den med din LapTop eller mobil, i med ett par hörlurar eller koppla ut den i ett högtalarsystem och sedan är det bara att börja mixa dina låtar.

Party Mix II fixar ljusshowen!

Du behöver inte släpa utrustning i onödan . I Party Mix II finns tre effektfulla Led-lampor som gör vilket trist rum som helst till ett pulserande disco!
Varje Led-lampa har en speciell lins som sprider ljuset på ett mycket effektivt sätt och fyller hela rummet med ljus. Du kan ställa in maskinen på fem olika ljusprogram som ger färgsprakande effekter i takt till musiken du spelar.

Uppfyll alla låtönskningar!

En DJ behöver inte längre mängder med skivor eller en dator full av filer utan idag streamar du musiken via exempelvis TIDAL, Beatport Link, Beatsource Link och SoundCloud GO med hjälp av det medföljande programmet Serato DJ Lite som du installerar på din dator. Du kan även spela upp filer du har på din hårddisk om du vill det.
Har du ingen dator?
Inga problem! Du kan även använda din telefon då Party Mix II är kompatibel med flertalet populära appar som ”djay PRO AI by Algoriddim”. Du köper bara till ett USB Camera Connection Kit som passar din telefon och sedan är du redo att köra.

Fullmatad med professionella funktioner

Trots sitt kostnadseffektiva läge har man inte snålat på funktionerna i denna smidiga controller.
Så oavsett om du är en nybörjare eller är DJ till yrket så finner du här allt du kan tänkas önska dig.
Det sitter fyra Performande Pads på varje sida så du har snabb tillgång till effekter, cue points, loopar eller samplingar. Play, Cue och Sync-knapparna sitter lättåtkompligt placerade och ger dig full kontroll över uppspelningen av musiken där du smidigt kan ta ut tempot på låtarna för perfekta övergångar i din mix. Varje sida har ett justerbart filter för att du ska kunna addera ytterligare effekt till ditt framträdande. Den justerbara Crossfaden kan ställas i läge för mjuk övergång för snygga mixar till en brantare som passar när du ska scratcha. Det sistnämnda kan du göra på något av dom två touchkänsliga joghjulen som även används till backspins och för att pausa musiken. Den yttre ringen på hjulen är en pitch-bend så du kan pitcha om låten för att få till den perfekta övergången till nästa dänga.

Med en Numark Party Mix II i bagaget är du alltid redo för ett party!

Specifikationer:

 • Färg: Svart
 • Bredd: 325,5cm
 • Djup: 256cm
 • Höjd: 66,4cm
 • Vikt: 1,22kg
 • Utgångar: 3,5mm Stereotele
 • Hörlursutgång: 3,5mm Stereotele
 • Datautgång: USB B-utgång för koppling till dator
 • Pris per styck
   

Numark - Pionjärer inom DJ-utrustning

Numark grundades 1971 i Edison, New Jersey av Harry och Robert Kotovsky.
Ända sedan starten har Numark varit ett av de ledande varumärkena i DJ-världen.
Under 80-talet introducerade man den revolutionerande DM1775, som var världens första DJ-mixer med inbyggd sampler, vilket förenklade livet och öppnade dörren till helt nya förutsättningar för alla DJ's runt om i världen.
På 90-talet släppte man CD-5020 som var den första dubbla CD-spelaren vilket gjorde det mycket smidigt för discjockeys att använda CD-skivor när de var ute och gigade. Under 90-talets andra hälft började DJ's använda datorer i större utsträckning och Numark var ännu en gång lyhörda och snabba på bollen. Man släppte kontrollen DMC-1, som gjorde det möjligt att mixa låtar från en dator.
När man 2023 släppte Mixstream Pro + som möjliggör att använda låtar via streaming från Amazon Music eller Tidal, så har Numark ännu en gång visat att DJ-världen tillhör dem!
I sortimentet finns en rad olika DJ-mixers, controllers och spelare i flera prislägen, från nybörjar- och upp till proffsnivå samt hörlurar och andra tillbehör.
Lika användbara för den aspirerande som för den arbetande discjockeyn!

Relaterade artiklar och tillbehör

Reloop
Reloop Premium Compact Controller Bag
Premium Compact Controller Bag
Premium hardshell kontroller bag. Passar många populära kontrollers såsom Reloop Buddy, Reloop Ready, Pioneer DDJ-200, Numark PartyMix. 408 x 248 x 105 mm, 1.2 kg.
713 kr
store
local_shipping
MER INFO