DJ Service
Varukorg
Favorit
PreSonus Studio Channel

PreSonus - Studio Channel

Artnr: IDS0002595

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillgänglig i butik på ca 3-10 vardagar.

local_shipping

Leveranstid ca 3-10 vardagar.

Presonus

3499 kr

3290 kr/st

Studio Channel kombinerar en rörbaserad mikrofonförstärkare, en VCA-baserad kompressor samt en tre-bands-equalizer och levererar toppklassigt ljud i alla lägen. Presonus gör som vanligt ingen besviken och levererar mikrofonförstärkare som utklassar de som vanligtvis sitter i ljudinterface i den här prisklassen. Lägg sedan till en avancerad kompressor och en parametrisk EQ, och Studio Channel blir ett mycket flexibelt verktyg.

De rörbaserade mikrofonförstärkarna i Studio Channel bygger på Presonus prisbelönta ”BlueTube”-förstärkare som levererar hög output, minimalt med brus och stora möjligheter till flexibilitet i ljudbilden. Kompressorn är VCA-baserad med en fullständig uppsättning kontroller och levererar supersnabb attack. Oavsett om du spelar in basgångar, virvel eller sång så hjälper kompressorn dig att maxa ljudet utan dist och ger dig total dynamisk kontroll. Equalizern gör det enkelt att trimma bort oönskade frekvenser och med en tre-bands-EQ får användaren full kontroll över bas- diskant- och mellanregister. Det finns även en knapp för att enkelt välja om du vill ha Eqn före eller efter kompressorn.

Enheten är stadigt byggd i aluminiumchassi och kontakter från Neutrik. Extremt precisa, analoga VU-mätare gör det enkelt att se nivåerna medan du arbetar. Studio Channel passar lika bra i hemmastudion som för professionellt bruk och oavsett vad du ska spela in hjälper den dig att få fram det rätta ljudet utan att kompromissa!