Kundservice
Kundservice
Røde Magnetic Mount
Røde Magnetic Mount
Røde Magnetic Mount
Røde Magnetic Mount
Røde Magnetic Mount
Røde Magnetic Mount
Røde Magnetic Mount
Røde Magnetic Mount
Røde Magnetic Mount
Røde Magnetic Mount

Røde Magnetic Mount

Artnr: IDS0126867

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillgänglig i butik på ca 2-8 vardagar.

local_shipping

Leveranstid ca 2-8 vardagar.

Røde

1295 kr/st

Magnetic Mount är ett mångsidigt magnetiskt monteringssystem för att fästa mikrofoner, lampor och andra tillbehör på MagSafe® iPhone® eller andra smartphones med ett MagSafe-kompatibelt fodral. Den har en ultrastark magnet för att hålla fast din smartphone säkert, även vid intensiva rörelser. Magnetic Mount levereras med tre avtagbara fästen för maximal flexibilitet. Detta inkluderar både korta blixtskosarmar för fotografering i både liggande eller stående läge, plus en lång arm med standard 1/4” gänga för montering av din smartphone på stativ, handtag eller bordsarm för att användas till ett brett utbud av video- eller content-skapande applikationer. Passar även utmärkt till Røde DS2 bordsstativ m.m.

Nyckelfunktioner Røde Magnetic Mount:

Magnetiskt tillbehörsfäste för smartphone i premiumklass
Kompatibel med MagSafe® iPhones och andra smartphones med ett MagSafe-kompatibelt fodral eller tillbehör
Fäst mikrofoner, belysning och andra tillbehör på din smartphone
Korta och långa blixtskosarmar för liggande eller stående användning
Lång arm med 1/4-tums gänga för montering av smarttelefonen på ett stativ, handtag eller bordsarm
Tillverkad av högkvalitativt aluminium

Höj nivån på ditt mobila content
Ta din mobila videografi till nästa nivå med Magnetic Mount, ett mångsidigt monteringssystem för att fästa mikrofoner, lampor och andra tillbehör på alla MagSafe® iPhone® eller telefoner med ett MagSafe-kompatibelt fodral.

Mobil montering med modulär design
Med en 1/4-tums monteringsgänga, korta och långa blixtskosarmar och en modulär design ger Magnetic Mount dig flexibiliteten att snabbt konfigurera och konfigurera om den perfekta mobila filmriggen för alla situationer, oavsett om det är porträtt- eller landskaps-läge.

Videografi med smartphone har aldrig varit enklare
Det har aldrig varit enklare att förvandla din telefon till ett kraftpaket för videofilmning. Magnetfästet gör att du med enkelhet kan fästa en MagSafe® iPhone® eller ett MagSafe-kompatibelt fodral, fästa eller skruva fast dina tillbehör i monteringsarmarna och börja filma.

Byggd för att användas var som helst och överallt
Magnetic Mount är tillverkad av högkvalitativt aluminium och komponenterna är robusta men ändå lätta, perfekt för utomhusbruk, filmskapande eller inspelning i studion. Den är också otroligt kompakt, särskilt när den är demonterad - perfekt att slänga i ryggsäcken, väskan eller till och med fickan.