Kundservice
Kundservice
Røde Phone Cage
Røde Phone Cage
Røde Phone Cage
Røde Phone Cage
Røde Phone Cage
Røde Phone Cage
Røde Phone Cage
Røde Phone Cage
Røde Phone Cage
Røde Phone Cage

Røde Phone Cage

Artnr: IDS0126866

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillgänglig i butik på ca 2-8 vardagar.

local_shipping

Leveranstid ca 2-8 vardagar.

Røde

1725 kr/st

Phone Cage förvandlar din smartphone till en professionell rigg för filmskapande. Med sitt ultrasäkra monteringssystem fäster man blixtsnabbt och lätt en MagSafe® iPhone® eller smartphone med ett MagSafe-kompatibelt fodral. Phone Cage är den perfekta lösningen för att höja nivån när du filmar med din smartphone. Phone Cage har integrerad kabelhantering, fem blixtskofästen för att fästa både mikrofoner och belysning samt ett brett utbud av 1/4-tums och 3/8-tums gängor för användning med stativ, handtag och andra tillbehör.

Nyckelfunktioner Røde Phone Cage:

Premium mobilrigg för filmskapande
Kompatibel med MagSafe® iPhones och andra smartphones med ett MagSafe-kompatibelt fodral eller tillbehör
Fyra inbyggda slitsar för kabelhantering
Fem blixtskofästen för montering av mikrofoner och belysning
1/4-tums och 3/8-tums gängor för användning med stativ, handtag och andra tillbehör
Underlättar porträtt- och landskapsfotografering
Tillverkad av högkvalitativt aluminium

Förvandla din telefon till en professionell filmrigg
Förvandla din smartphone till en professionell filmrigg och höj kvalitén för ditt kreativa innehåll med perfekt ljud, proffsbelysning och andra tillgängliga tillbehör.

Montera
Med Phone Cage kan du skapa den ultimata mobila riggen som är skräddarsydd för dina exakta behov tack vare det breda utbudet av monteringsalternativ. Med 33 monteringsgängor, fem blixtskofästen och kompatibel med ARRI-standarden med låsstift möjliggörs montering av mikrofoner, lampor, handtag, armar, stativ och andra tillbehör i alla tänkbara konfigurationer.

Mobil videografi har aldrig varit enklare
Med sin kraftfulla magnetiska monteringsskiva för MagSafe® iPhone® eller smartphone med ett MagSafe-kompatibelt fodral, har det aldrig varit enklare att förvandla din telefon till ett kraftpaket för videofotografering. Montera din smartphone, koppla till kablar och börja filma för ditt oslagbara content.

Byggd för att användas var som helst och överallt
Phone Cage har en robust men samtidigt lätt konstruktion, tillverkad av högkvalitativt aluminium och ergonomiskt utformad. Den är perfekt för utomhusbruk, run-and-gun-filmning eller fotografering i studion. Den robusta ramen hjälper dig att fånga mer stabila bilder, oavsett om du filmar i porträtt eller landskaps-format, och de integrerade slitsarna för kabelguider håller din installation snygg och prydlig.