DJ Service
Snabba leveranser
Snabba leveranser
Trygg e-handel
Trygg e-handel
Handla räntefritt
Handla räntefritt
Varukorgen
Favoriter
Hem djservice.se »  RS1e
Grado RS1e

Grado - RS1e

Artnr: IDS0020607

Leveranstid: 1-5 vardagar.

8450 kr/st

GRADO's klassiska RS1-modell erbjuder en klarhet och öppenhet som gör den till en av Grado's topmodeller. Trots att det är ljudet som är modellens främsta egenskap, så är det nog desigen som är mest iögonfallande. Kåpor av solid mahogny ger bästa möjliga förutsättningar för de båda high-tech elementen. Att man använder trä beror på att detta material erbjuder bästa akustiska egenskaper. Detta är produkten för dig som notoriskt avsagt dig hörlurslyssning på grund av dess generella brister - här kommer dina argument att framstå som mindre trovärdiga. Grado's RS1i måste helt enkelt höras! Dess karaktäristiska formgivning erbjuder en mycket hög lyssningskomfort, vilket borgar för långa sköna lyssningsstunder utan obehag. RS1i har fått så många internationella utmärkelser, att det inte finns plats att ange alla dessa här. Elementen är matchade med en nogrannhet på 0,05 dB för att kunna erbjuda en perfekt klangbalans mellan de två kapslarna. Anslutningskablar med 8 ledare av högren UHPLC-koppar (Ultra-high purity, long crystal). RS1i kan drivas med högkvalitativa förstärkares hörlurs-utgångar, men bästa resultat erhålls med GRADO's specialutvecklade hörlursförstärkare RA1 eller någon annan av marknadens högkvalitativa enheter.

Ljudkaraktär:RS1 erbjuder ett enastående luftigt diskantregister och ett varmt och väldefinierat mellanregister. Också basåtergivningen sätter en ny standard bland hörlurar med sin mäktigt tunga pondus och definition. Presentationen av microdetaljer samt placeringen av instrumenten i ljudbilden utgör en referens bland hörlurar. Den transparenta framtoningen för tankarna till det man normalt upplever vid avlyssning av dyra High-End högtalare. Modellens egenskaper gör att den passar till krävande lyssning i hemmiljö samt även vid referenslyssning i professionell studiomiljö.

Engelska What HiFi skriver: "Earth-movingly good, these wooden phones draw you right into the heart of music". Betyg: Fem stjärnor. Class A "Recommended Component" i Engelska tidskriften Stereophile.

• Ventilerade membran
• Icke Resonanta hörlurskåpor i äkta mahogny
• Typ / Princip: Dynamisk / Öppen
• Frekvensomfång: 12 - 30k Hz
• Känslighet: 98 dB SPL 1mW
• Impedans: 32 ohm
• UHPLC-koppar anslutningskabel
• UHPLC-koppartråd i talspolen